Actie: Gratis adviesdagen ADHD & Relaties

ADHD & Relaties

Oké, er was een tijd dat jij zijn gestructureerde en rustige hoofd aantrekkelijk vond. En hij jouw springerige hoofd vol ideeën en enthousiasme ook. Of andersom natuurlijk, hij en zij zijn hier inwisselbaar.

En dan, op een zeker moment….

Op een of andere manier ontwikkelt zich in een relatie vaak een patroon waarin je eerst nog dol was op die polariteiten en waar je je dan op een zeker moment aan gaat ergeren. Vaak doordat er zoveel ‘moet’ en dat ontstaat meestal als je van twee leuke mensen ineens BV een gezin bent geworden. Maar ook als je geen gezin hebt en maar met zijn tweeën bent, dan kan dat wat ooit aantrekkelijk aan de ander was, een flink irritatiepunt worden.

Je komt er niet door te stellen ‘dat het door de ADHD veroorzaakt wordt’. Want dat betekent dat je aanneemt dat het altijd blijft zoals het is, en jij je daar maar aan moet zien aan te passen. Sowieso ontstaat er dan vaak iets dat een van de twee partners als ‘minder’ gezien wordt door een ‘beperking’ en dat is een rot-uitgangspunt dat gelijkwaardigheid zeker niet ten goede komt.

Dus…hoe kun je een leuke relatie hebben? Waarin allebei je karaktereigenschappen door de ander als positief beoordeeld worden en blijven? Waar je lol hebt met elkaar en je niet gaat ergeren? Sowieso issues die in relaties spelen, maar bij een relatie waarin een van beiden ADHD heeft, komt er vaak nog meer druk op te staan en er nog meer onmacht voelbaar is.

De “gratis adviesdagen ADHD & relatie” zijn in de maand mei. Je bent welkom om op onze vestiging langs te komen. Alleen of samen. Om uit te zoeken wat er wel kan.

Praktische info

Je kunt op onderstaande tijden zonder afspraak binnenlopen. Wil je liever een afspraak op een tevoren afgesproken moment? Dat kan ook, bel of mail ons dan.

Donderdag 19 mei 2016  17.00-19.30 uur
Vrijdag 27 mei 2016  11.00-14.00 uur

adres: Hoofdstraat 1, Leiderdorp

Komen bovenstaande tijden niet goed uit, neem contact op via mail of telefoon 06  44 05 93 80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.